Слави отсече! Взел е ключово решение

Свървзано е с балотажа в София

Слави отсече! Взел е ключово решение | StandartNews.com

Политическа партия взе ключово решение за балотажа за кмет на София.

ИТН застава зад кандидатурата на Ваня Григорова за кмет на София. Това обяви във фейсбук шефът на ИТН Слави Трифонов. 

„Противно на очакванията на някои политически партии, резултатите на „Има такъв народ” от местните избори са логично добри. И логично ще стават още по-добри. Използвам случая да благодаря на всички гласували, на всички гласували за ИТН  и на всички участници от структурите на партията. Благодаря ви за вашата гражданска позиция, за вашата смелост, достойнство и отговорност. Благодаря ви, за мен е чест!”. Това написа лидерът на ИТН Слави Трифонов в профила си в социалната мрежа.

„Това, което ни очаква, е поредица от битки за установяване на нормален и достоен живот в нашата прекрасна родина. И ние ще ги проведем, защото това може да е път изпълнен с трудности, но целта оправдава средствата.Следва балотаж в неделя. Уважаеми съграждани, които сте гласували за „Има такъв народ”, вярвам и съм убеден, че вие имате достатъчно самосъзнание и чувство за отговорност, за да знаете за кого да гласувате.

Това е ваше гражданско право. Мога да ви кажа какво мисля аз. Не подкрепям и никога няма да подкрепям сегашното ръководство на „Продължаваме Промяната”. И ще ви кажа защо. Защото са безсрамни лъжци. Защото се мислят за повече от останалите. Мислят се за специални и богоизбрани. Мислят си, че всичко им е позволено. А всички нас, останалите, ни мислят за втора категория хора. Те безусловно са се самозабравили. 

Те неслучайно бяха наречени шарлатани и както казах, когато ги свалих от власт предния път - те за нищо на света не трябва да се докосват до власт! Така мисля аз. Конкретно в София", каза Трифонов. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай