Скандална атака! Гунчева на война с Костадинов

Продължава напрежението между двамата

Скандална атака! Гунчева на война с Костадинов | StandartNews.com

Елена Гунчева се оплака от тормоз заради решението й да напусне "Възраждане".

Тя заяви, че има "черен списък" с хора, които не харесват Костадинов, на които е лепнато клеймо "национален предател".

Вчера, както мнозина от вас знаят, изтеглих оставката си от Народното събрание. Поради интереса към това мое действие, ще посоча няколко причини.

Това заявява в своя Facebook профил депутатът Елена Гунчева, която напусна ПГ "Възраждане", но оттегли оставката си от Народното събрание и така стана независим депутат

."От миналата седмица съм клеветена, обиждана и тролове са пуснати постоянно на профилите ми и в социалните мрежи, които имат едни и същи опорки. Аз съм предателка, Костадинов е велик, той е единствен, а аз как така съм си позволила да очерням партията", пише тя.

"Вчера в Народното събрание моята оставка беше точка девета. Костадинов толкова нямаше търпение да се махна, че предложиха оставката ми да се гласува веднага като втора точка. Нескрита радост, че повече няма да им преча. Е, не познаха. Когато правиш каквото и да било, винаги има последици. Аз съм никоя, избрана от хората. Но какво е оправданието на лидера да се държи по подобен недостоен начин, вместо да си изчака точката", заявява тя, посочва Нова тв.

"Костадинов дори не можа да реагира достойно на ситуацията, а оплю човек, който над една година му помагаше активно и винаги беше зад него в битката. Но когато главнокомандващият прави грешка след грешка, това трябва да се посочва", изтъква още Гунчева.

"Аз съм русофил и никога не съм го крила. Дистанцирането от русофилите на Костадинов и някои откровено русофобски изказвания от други депутати от партията, ме наведоха на мисълта, че това не е русофилска партия. Пак напомням, че ми беше натяквано, че не е трябвало да ходя на Безсмъртният полк в София", подчертава Гунчева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай