Скандал! Нападнаха знаков депутат от СДС

Политическите лидери крайно негативни към него

Скандал! Нападнаха знаков депутат от СДС | StandartNews.com

Неодобрение предизвиква кандидутарата на Мартин Димитров за народен представител.

Критикуват го, се е тропосал на огромни рекламни пана на централния столичен булевард "България" в  опит да напомни за себе си.

Димитров е в листата на "Демократична България" и е на четвърто място в 24 МИР - районът, от който неговия ментор Костов години наред се кандидатираше за народен представител.

"Днес той ни се представя като кандидат от гражданската квота в листите на ДБ, след като преди това е изгонен от две партии, като на едната от тях беше председател.

Само това обстоятелство е достатъчно, за да бъде ясно какъв е политическия морал на този човек и колко безличен лидер на СДС е бил, след като толкова безпроблемно днес може да се представи за „независима“ и „гражданска“ фигура", сподели преди време Иван Сотиров от СДС по адрес на Мартин Димитров, а думите му предизвикаха широк отзвук в дясното политическо пространство.

Именно като такъв Димитров, той се появи преди 16г. в листите на СДС. Тогавашният председател на СДС Надежда Михайлова го представи пред ръководството на СДС София с аргумента, че иска да има в листата която води един безпартиен млад икономически експерт. 

Позицията за Димитров се споделя и от лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Трябва да почистим българската политика от субекти като Мартин Димитров", подчерта Костадинов пред камерата на БЛИЦ TV.

Засега няма реакция от страна на Мартин Димитров относно яростната атака срещу него от опонентите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай