Симеонов защити Караянчева: Търсят под вола теле

Президентът се държи като сърдито дете

Симеонов защити Караянчева: Търсят под вола теле | StandartNews.com

 

Голяма част от напусналите БСП са стойностни хора. Някои имат бизнес в моя регион, каза зам. председателят на Народното събрание и лидер на НФСБ Валери Симеонов по БНТ.

Той заяви, че управляващите нямат нужда от помощ за кворума, а задкулисните политически договорки не са му силата.

Няма разлика в политическото поведение на Корнелия Нинова и на Радев. Разликата е само в пола. Повърхностни претенции, посочи той.

Частичното вето на изборния закон от Радев е несериозно, не виждам основание в крайните му и разделящи обществото тези, че ще има манипулации и служебна победа.Служебна ли беше победата му, на БСП и на ДПС, попита Симеонов. Според него президентът се държи като вечно недоволно и сърдито дете.

Симеонов за пореден път се изказа срещу ДПС като заяви, че „протестът трябва да е пред сградата на ДПС, която 30 години противопоставя хората в страната, особено в смесените региони“.

Има опция да работим с всички без ДПС, дори с Цветан Цветанов, коментира Симеонов. Според него няма основание да се иска оставката на Цвета Караянчева. Търси се под вола теле с репликата и, че протестиращите не трябва да се возят на метро. Да се забравяме, че тъкмо протестиращите спряха метрото, каза Симеонов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай