Симеонов: За нас евроизборите не са от жизнено значение за коалиция

Редно е преди да си хванем пътя, да седнем и да си поговорим, каза той

Симеонов: За нас евроизборите не са от жизнено значение за коалиция | StandartNews.com

Валери Симеонов останал обиден от опита на ВМРО да си изяснява коалиционни отношения през медиите, стана ясно на брифинг в парламента. Той отговори на Каракачанов с декларация и смята, че тя трябва да бъде разтълкувана като покана за разговор.

Лидерът на НФСБ е категоричен, че всички варианти са възможни - и разпад на коалицията, и отделно явяване на евровота, и съвместно. Редно е преди всеки да си хване своя път, да седнем и да поговорим, смята лидерът на НФСБ.

Подчерта обаче, че за НФСБ въобще не е от значение кой ще води евролистата, нито пък ще доведе до някаква коренна промяна фактът, че двама-трима патриоти могат да влязат в Европарламента.

За нас евроизборите не са от жизнено значение. Получава се внушението, че от евроизборите зависи управлението, не е съгласен бившият вице от НФСБ. Ние държим да си изясним отношенията, добави той. По думите му парламентарната група на Обединените патриоти изобщо не работи.

След упреците към ВМРО той разкритикува и Атака, че са извъртели нещата за провала на вчерашното заседание на парламентарната група. Никой не е получил есемес, оплака се Симеонов. Той потвърди, че винаги по този начин се обявяват заседанията на групата, тъй като неведнъж във вторник депутатите му пътували по четири часа, за да се окаже после, че председателят Волен Сидеров го няма.

"Никой не е получил есемеси. Дошъл Чуколов, завъртели се от телевизия Алфа, заснели го и си тръгнали, недоволства лидерът на НФСБ от внушението да се покаже, че само от Атака са дошли на заседанието, а останалите са отсъствали.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай