Симеон Славчев създава Народна мрежа за МИР

В Народната мрежа за МИР Славчев иска да обедини всички българи, граждански и неправителствени организации, общественици и политически партии, които са за мир

Симеон Славчев създава Народна мрежа за МИР | StandartNews.com

Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев стартира от днес изграждането на Народна мрежа за МИР. Това съобщи самия той в профила си във Фейсбук. В Народната мрежа за МИР Славчев иска да обедини всички българи, граждански и неправителствени организации, общественици и политически партии, които са за мир. Според него само единни мнозинството от българите, които са за мир ще могат да победят партиите на войната, които според Славчев насаждат разделение и омраза в българското общество. Лидерът на партия МИР взе активно участие в националния Поход за мир, който се проведе вчера в София и още девет големи български града. Славчев се изказа пред събралите се хилядите българи, които пожелаха България да бъде зона на мира. Той настоя за провеждане на Национален референдум по темата за войната и мира (вижте във видеото: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=3uqlac_GPsU&feature=youtu.be).

Ето какво написа в профила си във Фейсбук председателят на партия МИР Симеон Славчев:

„Умишленото мълчание на БНТ, БТВ и Нова телевизия за проведения вчера многохиляден национален Поход на мира е поредното доказателство за подмяна на ценностите в България …

МИРът е най-висша човешка ценност, която всички българи, политици и медии трябва да отстояват!

Мирът е национална кауза, която мнозинството от българските граждани подкрепят и защитават!

Умишленото заглушаване на националната кауза за МИР ме мотивира и още от днес стартирам изграждането на Народна мрежа за МИР.

В нея ще обединим всички българи, граждански и неправителствени организации, общественици и политически партии, които са за МИР.

Само единни ще можем да победим партиите на войната, които насаждат разделение и омраза в българското общество!

Българите искат не евроантлантическо, а истинско българско мнозинство, което да защитава националните интереси на България и традиционните български, семейни и християнски ценности.

Само единни можем да го постигнем и да превърнем България в зона на мира!

В името на Родината и бъдещето на нашите деца в нея ще го направим!

Един за всички, заедно за България!“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай