Симеон Славчев: ПП-ДБ нямат моралното право да вземат мандата. Да го върнат веднага

Председателят на партия МИР Симеон Славчев призова всички българи да излязат днес в 16:30 часа пред сградата на Президентството и да кажат НЕ на задкулисието, схемите и на националното предателство

Симеон Славчев: ПП-ДБ нямат моралното право да вземат мандата. Да го върнат веднага | StandartNews.com

Днес в 16:30 часа хиляди родолюбиви българи ще излезем и ще блокираме Президенството и няма да позволим на шарлатаните да вземат мандата, написа лидерът на партия МИР Симеон Славчев във Фейсбук профила си

Председателят на партия МИР Симеон Славчев призова всички българи, които свободна, независима, морална, мирна и Чиста и Свята Република, да излязат днес в 16:30 часа пред сградата на Президентството и да кажат НЕ на задкулисието, схемите и на националното предателство.

Ето какво написа лидерът на партия МИР в профила си във Фейсбук:

Българи, дошло е време разделно и всеки един от нас трябва сам да реши на коя страна да застане - на страната на доброто, на справедливостта, на България и българския народ или на страната на мутрите, мафията и шарлатаните!

Днес от 16:30 часа всички българи, които искаме свободна, независима, морална, мирна и Чиста и Свята Република, ще излезем пред Президентството и ще кажем НЕ на задкулисието!

Ще кажем НЕ на чуждото влияние и НЕ на националното предателство!

ПП-ДБ нямат моралното право да вземат мандата и трябва да го върнат веднага!

Именно за това днес в 16:30 часа хиляди родолюбиви българи ще излезем и ще блокираме Президенството и няма да позволим на шарлатаните да вземат мандата!

Шарлатаните са длъжни още при връчването на мандата от президента да му го върнат на секундата неизпълнен!

Ако не го направят няма да могат да излязат от сградата на Президенството, защото там ще ги чакаме всички ние, които през лятото на 2020-та година протестирахме с искане за оставка на правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов!

Няма да позволим на никой да излъже и да се подиграва с надеждите на българите за по-добро бъдеще на нас и на децата ни в Родината!!!

Няма да позволим на никой да извърши поредната подмяна и национално предателство!!!

Очакваме ви днес в 16:30 часа пред Президенството!

Да си върнем България!

#МутриВън

#ШарлатаниВън

#НационалниПредателиВън

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай