Шок! Мастит министър спасява кабинета на златна софра

Николай Събев увещава в скъпарски ресторант

Шок! Мастит министър спасява кабинета на златна софра | StandartNews.com

Ключовият министър от кабинета „Петков“ Николай Събев, който обича да го назовават като Ник, събра на тайна среща високопоставени държавни мъже и депутати в луксозен ресторант на метри от Паметника на Цар Освободител в София, разкриха пред БЛИЦ очевидци.

Събев пристигна пръв на секретната сбирка, паркирайки джипа си „Мерцедес“ за 200 000 лв. на жълтите павета. След това в скъпарското заведение влязоха и мастити политици, които се настаниха на закътана маса в ъгъла.

Повече от час Събев шепнеше на сътрапезниците си убедителни думи да подкрепят кабинета на предстоящото гласуване в сряда, на което се решава съдбата на правителството.

Опитният в договорките Събев, който щедро е финансирал „Промяната“ със стотици хиляди левове, знае как да постига целите си. Амбициозният Ник със сигурност няма да се спре пред нищо по пътя си, за да спаси целостта на Министерския съвет и собственото си оцеляване.

Докато им поднасяха разкошни деликатеси, Събев и насядалите около трапезата хора предпазливо се оглеждаха да не бъда забелязани от останалата част на ресторанта.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай