Ще играе ли Валери Симеонов за президент?

Оградата по границата с Турция не се поддържа, каза лидерът на НФСБ

Ще играе ли Валери Симеонов за президент? | StandartNews.com

НФСБ ще има свой кандидат за президент. Това съобщи лидерът на партията Валери Симеонов. НФСБ излезе и с предложение за широка коалиция на парламентарните избори, съобщи той пред Нова тв. И допълни, че вече е постигнато партньорство с БДС – радикали и Целокупна България, която представлява редица патриотични сдружения. На въпроса дали той самият ще е кандидатът за президент, Валери Симеонов отговори, че още е много рано да се каже чия ще е номинацията, защото решението ще вземе коалицията.

Нека Румен Радев първо носи отговорност за правителството, което не се справя, коментира Симеонов призива на президента към Бойко Борисов да се кандидатира за президент, за да премерят силите си на вота. Всяка партия сама решава кого да издигне, категоричен бе Симеонов.

Валери Симеонов коментира състоянието на граничната ни ограда с Турция.

„Кадрите на граничната ни ограда с Турция извършват манипулация. Става дума за няколко участъка. Те са толкова, колкото са показани по кадрите. Целта е да се създаде впечатление, че цялата ограда е такава”, заяви Валери Симеонов.

„Истинска представа за състоянието на съоръжението може да бъде придобита единствено от въздуха. Тя е дълга 230 км и строителната дейност за изграждането и беше много сериозна”, добави Симеонов.

Той заяви, че растителността, която се е увила около оградата е на година и половина.

„Има пет месеца през които областните управители на това правителство имаха задължението да извършат всички дейности по поддръжката на оградата”, обясни Симеонов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай