Сергей Станишев: Подслушването е масово

Сергей Станишев: Подслушването е масово | StandartNews.com

Стара Загора. „Подслушването е масово и всеки в България може да бъде негова жертва”. Това обяви Сергей Станишев на среща със симпатизанти в Стара Загора.

Лидерът на БСП обяви, че 115 000 телефони са били проучвани от МВР по един или друг начин, освен специалния "Цецомобил". Според Станишев всеки дребен и среден бизнес, който е трън в очите на местната управа на ГЕРБ или на местната полиция, може да стане жертва на подслушване.

На срещата Станишев припомни за случаите, в които от трибуната на парламента Цветанов набеди лекарите от Горна Оряховица за убийци.

Станишев обясни, че вместо ГЕРБ да се бори с престъпността, нейните членове търсят своята икономическа и политическа изгода.

„Това безобразие трябва да бъде прекратено и да бъде разследвано докрай, за да живеем в свободна и нормална държава”, допълни Станишев.

„Борисов и Цветанов са едно. Не вярвам Борисов да не е знаел за подслушването”, отбеляза лидерът на БСП. Той добави още: „нали знаете кой е главният организатор на изборните технологии на ГЕРБ, на манипулациите и фалшификациите, на притискането – началникът на предизборния щаб на ГЕРБ”.

Червеният лидер изтъкна доклада на Държавния департамент на САЩ, който дава информация за  резултатите от управлението на ГЕРБ.Докладът сочи, че основните проблеми на страната ни са корупцията, подслушването и натиска на родните политици над медиите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай