Петък,

РЗС захапа Татяна Дончева

От: Администратор -
A
A
A

Политическият съвет на РЗС има твърдо намерение оттук нататък да не позволява на адвокати на мафията да манипулират обществото и да се правят на морални ментори. Tова се казва в официална декларация на РЗС, разпространена до медиите. 

Ето и останалата част от текста:

"Татяна Дончева винаги е имала две лица. Тя години наред храбро критикуваше отляво собствената си партия БСП, а в същото време като юрист и депутат обслужваше групировките. Тъй като този модел взе да се изчерпва, дадоха й да си направи своя партийка, тържествено обявена за „движение".

Правната прислужница на Мултигруп, Ванко 1, КТБ и сие е срам за българската политическа система.

Повече от 25 години Татяна Дончева непрестанно е в употреба на най-тъмната част от българския ъндърграунд. В началото на прехода бе уволнена по непригодност като прокурор, а претърпя крушение и като кандидат за велик депутат от БСП и оттогава е вечният зъбещ се лузър.

Журналистите я харесват и й дават трибуна, защото с нея е весело. Но българският народ мъдро отреди съдбата на „политика" Дончева – да гравитира около 1% на избори, колкото да взима субсидия. В поредния си шоуменски монолог от телевизионния екран Дончева по стар свой обичай гледа да трупа дивиденти на чужд гръб преди президентските избори.

Българският народ заслужава политици-държавници, които търсят решения на неговите проблеми, а не политици-адвокати а ла Дончева, търсещи решение на проблемите на доказани мафиоти в съда".

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички