Румен Порожанов е подал оставка

Румен Порожанов е подал оставка | StandartNews.com

София. Изпълнителният директор на Държавен фонд "Земеделие" е подал оставка. От земеделското министерство са потвърдили информацията за БНР.

Порожанов е посочил, че има лични мотиви за напускане на поста. От агроведомството обясняват, че оставката не му е била поискана.

Румен Порожанов е роден на 17 август 1964. Завършва висше образование в УНСС, специалност "Икономика и управление на селското стопанство" през 1990 г. Той има и допълнителна квалификация "Икономика и управление на отбранителния процес", придобита също в УНСС. Порожанов започва работа в Министерството на финансите като "главен специалист" през 1992 г. Бил е съветник в Министерски съвет през периода 1995 - 1996 г. е. От 1996 г. продължава своето професионално развитие в Министерството на финансите, там работи като началник на отдел. През 2001 г. Порожанов става директор на дирекция "Финанси на реалния сектор". От август 2009 г. е началник на кабинета на министъра в Министерство на финансите, застава начело на ДФ "Земеделие" – РА с решение на Управителния съвет на ДФ "Земеделие" от 31.03.2011 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай