Румен Петков: ГЕРБ ще прави избори с мутрите

Румен Петков: ГЕРБ ще прави избори с мутрите | StandartNews.com

Разград. Властта е самоцел на ГЕРБ и те ще направят всичко, за да спечелят предстоящите избори. Управляващите се готвят не просто да манипулират резултатите, а направо да ги фалшифицират.

В тази посока са и всички изменения, предложени от тях за промени в Избирателния кодекс. Това обяви в Разград депутатът от БСП Румен Петков.

Бившият МВР-шеф прогнозира, че хората на Борисов ще използват и криминалния контингент за постигане на тясно партийните си цели. В момента никой не закача големите играчи на наркопазара, защото услугите им ще са нужни на управляващите по време на вота, заяви Петков. Според него такова заиграване с мутрите не са си позволявали досега нито БСП, нито СДС.

Въпреки целия натиск, общественото недоволство ескалира и ГЕРБ ги очаква политическа катастрофа. Изборите ще са тежки, още по-тежко ще е сформирането на следващо правителство, смята червеният активист. Според Румен Петков следващият кабинет трябва да се прави при ясна публичност.

БСП ще има тежката задача да сложи край на полицейщината и да възстанови гражданските права на хората, категоричен бе опозиционния депутат.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай