Румен Овчаров знаково обръща гръб на Нинова

Ако не консолидира партията, политическото й време ще свърши, смята социалистът

Румен Овчаров знаково обръща гръб на Нинова | StandartNews.com

Румен Овчаров знаково смъмри соцлидера Корнелия Нинова. Социалистът, за когото в БСП твърдят, че е най-верният съветник на Нинова, кадровик и идеолог на политиките й, показа, че е на косъм да й обърне гръб.

Политическото време на лидерите не съвпада с астрономическото време, каза Овчаров в интервю за бТВ. Отдавна казах на Корнелия, че не се е родил човекът, който да води война с всички и да побеждава винаги. Няма такъв в световната история. Нейната цел трябваше да е консолидация на партията, консолидация на левицата. За съжаление много малко или почни никакви стъпки не бяха направени в тази посока. Ако продължава в същия дух, политическото време на Корнелия скоро ще свърши, отсече Румен Овчаров.

Въпреки това той смята, че на този етап не е необходимо да се говори за оставката на Нинова, защото тя е получила много голяма подкрепа от партията на вътрешните избори за лидер.

БСП ще подкрепи анти-ГЕРБ правителство, каза Румен Овчаров, независимо че нито една от новите протестни партии в парламента не иска подкрепата на социалистите. Ще подкрепим няколко национални цели, първата от които е борба с пандемията и продължаване на икономическите мерки за хората и бизнеса, каза социалистът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай