Росица Кирова открива нови работни места

Росица Кирова открива нови работни места | StandartNews.com

ВИДИН

Име, партия: Росица Кирова, местна коалиция „Единни за промяна"

Зоодия, девиз: Кози рог, „Заедно можем всичко".

Цели за управление в следващите 4 години:

Да дам посока и път за развитие на Видин. Да въведа прозрачност в комуникациите администрация – администрация, администрация – граждани и администрация – бизнес. Ще променя облика на града и ще върна достойнството, което имаше. Това ще стане чрез Наредба за благоустрояването на Видин. Ще използвам максимално ресурсите, които градът ни има. Ще работя за откриване на работни места и трудова заетост. Аз съм против временната заетост. Искам да дам перспектива на Видин.

С какво се гордеете във вашия град, от кое се срамувате: Гордея се с гражданите на Видин. Те са хора търпеливи и много издръжливи. Но разбрах, че могат и да избухват, когато чашата с несгодите прелее. Срамувам се от досегашните управници.
Кое е първото нещо, което ще направите, ако станете кмет: Най-напред ще благодаря на всички, които ме подкрепиха. И ще кажа на хората, че ни чака много работа. Нищо няма да стане така лесно. Аз вече благодарих един път след първия тур, след като разбрах, че съм получила най- голяма подкрепа от всичките 11 кандидати за кмет. Призовах хората да направим така, че Видин да стане по-различен и да се превърне в хубаво място за живеене. И да направим това всички заедно. Промяната не може да бъде извършена от група хора. Благодарих и ще благодаря специално на младите хора, които ми повярваха и показаха желание да преобразят града си. Вярвам – Видин има много сили и дух!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай