Ремонтират кабинетите на депутати с 220 бона

Ремонтират кабинетите на депутати с 220 бона | StandartNews.com

Докато народните представители отпочиват от положения законодателен труд през август, кабинетите им ще бъдат основно ремонтирани и освежени. Това става ясно от обявената от Народното събрание обществена поръчка. Стойността на ремонта, включително вложените материали и труд, не трябва да надвишава 222 000 лв. с ДДС, съобщи "Блиц".

Ремонтът трябва да стартира след 3 август и да приключи до 26 август. Освен това строителят трябва да даде гаранция от минимум пет години.

Основният ремонт на депутатските кабинети ще се извърши в сградата на бившия Партиен дом, където те се намират. От документацията на обществената поръчка става ясно още, че ще бъдат грундирани и трикратно боядисани над 20 000 кв.м стени и тавани. Ще бъдат демонтирани и 300 кв.м стари тапети. Предвидено е циклене и трикратно лакиране на 1500 кв.м паркет. Освежени ще бъдат первазите и касите на вратите на депутатските кабинети.

Основен ремонт ще бъде извършен и на т. нар. Огледална зала, която се намира в приземния етаж в основната сграда на парламента на пл. "Народно събрание". Освен пребоядисване на тавана и стените, залата ще има и нов ламиниран паркет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай