Рекорден брой кръводарители в кампанията на ПП ГЕРБ - район „Надежда"

Рекорден брой кръводарители в кампанията на ПП ГЕРБ - район „Надежда" | StandartNews.com

По инициатива на инж. Димитър Димов, кандидат на ГЕРБ за кмет на столичния район „Надежда", се проведе кампания за доброволно кръводаряване в клуба на ПП ГЕРБ- район „Надежда".

Рекорден брой кръводарители от районните клубове на партията се включиха в кампанията. Каузата подкрепиха още кандидатите на ГЕРБ за районни кметове на „Нови Искър" - Даниела Райчева, на район „Люлин" - Милко Младенов, на район „Връбница" – Младен Младенов и на район „Овча купел" - Христина Семерджиева, както и кандидата за общински съветник Татяна Георгиева. Шанс за живот на нуждаещите се дариха кандидатите за общински съветници Любомир Вангелов, Диян Асенов и Иван Проданов, кандидат за кмет на с. Волуяк.

Кръводарителската и информационна акция е съвместна инициатива с Национален център по трансфузионна хематология. Напомняме, че безвъзмездното и доброволно кръводаряване на една единица кръвен ресурс дава шанс за живот на трима различни пациенти.

ПП ГЕРБ- район „Надежда" се включва в апела за позитивно отношение към доброволното и безвъзмездно кръводаряване сред подрастващите и младите хора. По този начин ще преодолеем постоянния недостиг на кръв и кръвни продукти в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай