Рашидов вижда соросоидни атаки срещу Фандъкова

Бившият министър, а сега депутат от ГЕРБ, навърши 67 години в петък...

Рашидов вижда соросоидни атаки срещу Фандъкова | StandartNews.com

Бившият министър, а сега депутат от ГЕРб, Вежди Рашидов публикува вчера снимки от ремонта на ул. „Граф Игнатиев“. Според него скандалът, който се завъртя около този ремонт, е целенасочен, с цел всеки да се покаже по телевизията, да каже нещо и да изрази мнение. По думите му никога улицата не е била толкова хубава. Рашидов е на мнение, че това е една кампания срещу столичния кмет Йорданка Фандъкова.

„Разходих се по „Графа”, защото и там се случват същите неща като при мен. Преди години снимаха всяка една плочка и камъче на Ларгото. Сега е същото с Графа. Тези атака идват от един и същ адрес и той е соросоиден. Никога „Граф Игнатиев” не е бил в такова състояние. Нормално е от 5 000 плочки да има една дефектна. Ще я сменят. Трябва да спрат да снимат едно и също всеки ден. Тази атака е срещу Йорданка Фандъкова. Тези хора не са свършили нищо цял живот. Тези хлапета не помнят, че в София нямаше детски градини. Фандъкова построи 60. Улиците бяха отвратителни, а сега всеки вижда как изглеждат. Това го дължим на Йорданка Фандъкова. Тази атака трябва да спре”, каза Рашидов пред бТВ.

Този петък Вежди Рашидов навърши 67 години. Най – ценното пожелание, което получил за рождения си ден, е да бъде здрав, разказа той. „За мен най-важното е да съм здрав. Животът е низ от хубави и лоши събития. Като цяло аз трябва да бъда много щастлив човек”, каза Рашидов.

Той изказа убеждението си, че е направил много като министър и днес има много повече театри, галерии, киното се развива.

„Няма да крия, че аз съм имал дълги години приятелски отношения с премиера и когато той ме помоли, повярвах, че можем да направим нещо заедно и в интерес на истината и направихме доста неща заедно”, коментира той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай