Радостин Василев скочи! Каза кой е "изпрал" Борисов

Поредна атака от независимия депутат

Радостин Василев скочи! Каза кой е "изпрал" Борисов | StandartNews.com

Депутатът Радостин Василев предприе нова атака срещу Бойко Борисов.

Борисов вече е спокоен. Прокуратурата е овладяна и той ще бъде "изпран". Вината за това "изпиране" е на тези хора от ПП-ДБ, които два месеца осигуряват комфорта на г-н Борисов да си реши той проблема с прокуратурата.Това каза на брифинг в парламента независимият депутат Радостин Василев, предават от БТА.

Василев допълни,че днес в НС сме свидетели на поредния епизод от сапунения сериал, наречен „имунитетът на Бойко Борисов и коалицията за пране на Бойко Борисов и коалицията на имунитетите“. Независимият депутат припомни изказване на Бойко Борисов, че няма да си даде имунитета, и друго, в което казва, че ще го даде, защото няма да бъде „жертва на шантаж и изнудване“.

Василев отбеляза, че никой от журналистите не е обърнал внимание на думите "шантаж и изнудване"."Прокуратурата според мен трябва да се сезира и да установи кой е шантажирал и изнудвал г-н Борисов с неговия имунитет - дали това са колегите му в коалицията от „Продължаваме промяната – Демократична България“ или някой друг", добави Василев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай