Радостин Василев каза кой кого разстрелва

На площада хората скандираха думата ЗАЕДНО. Тя е отговорът на ребуса в битката срещу мафията", отбеляза спортният министър в оставка

Радостин Василев каза кой кого разстрелва | StandartNews.com

От два дни слушам кой по кого е стрелял и кой всъщност е прострелян. Мисля си, че докато "стрелците" са заслепени от лични дрязги, бива разстрелван българският народ. Вече тридесет години. Ежедневно, систематично и без засечка. И той не е разстрелван от стрелящите през последните 2 дни, а от мафията, която си има държава.

Това написа в профила си във Facebook министърът на спорта в оставка Радостин Василев.

"Ако стрелящите още не са разбрали, аз им казвам, че те бяха, са и трябва да бъдат съюзници в идващата битка. Ако стрелящите още не са разбрали, аз им казвам, че на следващите избори няма да се води класическата партийна битка, а ще има война на цивилизационния избор", изтъкна той.

"Мафията срещу държавността. Злото срещу доброто. Злобното, деспотичното и скритото срещу явното, демократичното и откритото. Ако няма обединение, доброто ще загуби тази битка и това е несъмнено..... На площада хората скандираха думата ЗАЕДНО. Тя е отговорът на ребуса в битката срещу мафията", отбеляза Василев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай