Радомир Чолаков хвърли бомба за държавния резерв. Истина ли е?

Засипа с критика премиера

Радомир Чолаков хвърли бомба за държавния резерв. Истина ли е? | StandartNews.com

Депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков хвърли бомба. Той обяви, че държавният резерв към момента е под санитарния минимум, но не каза откъде има данни за това.

Държавата се срина за една година и това са факти, каза Чолаков в ефира на Нова тв.

 „България е фалирала страна. Това е резултат от войната срещу политическата система. В хора на тази война управлението беше поверено на авантюристи. Не виждам какво през 12-те години от управлението на ГЕРБ какво толкова лошо се е случило на страната”, коментира той.

По отношение на съдебното решение за ареста на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов Чолаков обясни, че то е очаквано и справедливо.

„Съдът отсъди справедливо, решението беше логично. Това, което не очаквах беше, че организаторите на ареста са толкова безогледни и некомпетентни. Не можех да повярвам, че няма да има обвинения, че няма доказателства. Те просто са го хванали и са го арестува;и. Това е абсолютна милиционерщина от най-дивашките времена на комунизма”, допълни той.

По думите му Борисов няма да съди нито държавата, нито конкретни личности.

„Такова дискредитиране на Петков, Бориславова и Рашков, не съм допускал, че могат да си причинят сами. За нас Кирил Петков вече не е министър-председател”, допълни Чолаков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай