Радан Кънев: С Христо Иванов си говорим на копеле

Радан Кънев: С Христо Иванов си говорим на копеле | StandartNews.com

Вчера като се обадих на Христо Иванов, за да му кажа, че всичко е минало успешно в първия момент не можеше да ми повярва. В София като се сближим с някого си говорим на копеле. И Христо Иванов ми казва: Ей копеле не можех да повярвам, че ще стигнем до там. И седнахме малко по-късно зад парламента, за да изпием по една бира.

Това заяви пред Нова тв съпредседателят на Реформаторския блок Радан Кънев по повод опитите да се приеме съдебна реформа и баталиите на политическите партии около нея тази седмица.

"Политическите опоненти са такива, защото имат различни възгледи за случващото се в държавата и за решенията на проблемите, а не за да се псуват на мегдана", каза той, коментирайки благодарността, която изрази към ДПС след постигането на консенсус за промените в Конституцията.

"Никой вече не се съмнява колко добър играч сме", каза още Кънев и допълни, че Реформаторите са направили "най-голямата крачка" – решението за разделяне на Висшия съдебен съвет и "най-голямата жертва" – отказа от явно гласуване при избор на членове на правителството на съдебната власт. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай