Радан изплува. Кръчмарите го разбиха

Ресторантьори скочиха на проваления политик

Радан изплува. Кръчмарите го разбиха | StandartNews.com

И Радан Кънев реши да напомни за себе си. След политическата си целувка с Елена Йончева за задкулисно налагане на Истанбулската конвенция, проваленият политик се бе снижил и покрил в Брюксел. Но тръгналата вече у нас предизборна кампания пак го извади на светло. Уви, Радан не уличи темата.

Лавина от кръчмарски гняв се изля върху главата Кънева заради негов пост във фейсбук. В желанието си да удари кабинета, Радан написа, че същинският проблем не бил, че кръчмите не работят, защото така било в цяла Европа.

На фона на трудните преговори за отваряне на ресторантите, това взриви гилдията им. И възпламени представителите на бранша.

"Не, Радане, проблем е че ресторантите не работят! Това, че и в Европа не работят, означава че и Европа има проблем, а не, че ние нямаме!", възмущава се засегнат. „Лесно ти е на теб. Месеци наред стоим без заплати. Ти защо не се откажеш от евродепутатската?", предлага друг. "Г-н Кънев, моля ви, стига със шизофренията. Оставете си вратичка за оставане в политиката и след тази година”, ”, включва се трети. А четвърти направо отсича: "Раданчо много е лесно да раздаваш мозък от страни, кога стана финансов експерт, че да си наясно със материята?".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай