"Промяната" казаха на бТВ кои са били слугите на Борисов

По-рано през деня бившият премиер „намигна“ към ПП с предложение за следизборна коалиция

"Промяната" казаха на бТВ кои са били слугите на Борисов | StandartNews.com

„Необяснимо защо, г-н Борисов през последните седем месеца държеше 59-те си депутати като слуги на всички действия, с които да бъде всячески препъната съдебната реформа в България“. Това е записано в позиция на „Продължаваме промяната“, написана за бТВ и разпространена от телевизията.

По-рано през деня бившият премиер „намигна“ (цитатът е на бТВ) към ПП с предложение за следизборна коалиция, като предложи шест приоритета.

„Не пипайте организираната престъпност – ще настане хаос“, даже каза Дани Каназирева от ГЕРБ. „Хаосът“ е например г-н Борисов да бъде разследван защо има златни кюлчета в нощното си шкафче. Или бившите министри от ГЕРБ зад депутатски имунитети, докато не им се повдигнат обвинения по висящите им производства в прокуратурата“, допълват от ПП.

Те казват още, че едва след като България има свободна и независима прокуратура с ясно поднесена отговорност от Борисов, в България ще има не шест, а 600 общи точки в обществото за бъдещето на енергийната диверсификация, за правовия ред и за евроатлантическото бъдеще.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай