Премиерът: Радан започва кампания за президент

Премиерът: Радан започва кампания за президент | StandartNews.com

"Става ясно, че човекът, към когото винаги съм имал много приятелско отношение - Радан Кънев, започва предизборна кампания за президентските избори". Твва заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти във връзка със стабилността на управлението, след откриването на близо 110 км рехабилитирани участъци от пътя Разлог - Садово и пътя Юндола – Разлог.

Стабилността от моя страна няма да бъде нарушена, а и нищо не го налага, категоричен бе Борисов.

„Само преди месец и половина имаше избори, знаем резултатите какви са. Нищо добро не би ни донесло след 2 месеца да има други или по-точно по-различно от това, което е", каза още премиерът.

„Аз нямам навик да коментирам други партии. Мисля, че всеки от лидерите отговаря за своята партия. От сутринта говорих с всичките си министри, които по една или друга линия са по-свързани или поне с Реформаторския блок, защото през това време, което сме работили , те винаги са били мои и аз техен – били сме един много добър екип и видимите резултати, които и днес - 110 км път между Родопите, Пирин и Рила за нашите курорти и спа центрове, това са неща, за които са мечтали хората десетилетия, не са били факт. Това, че ще направим всичко възможно и ще докараме и газ, за да се махне смога от твърдото гориво, мисля че никой не се и съмнява. Даже и областният на София Веско Пeнев ми звънна сутринта да ми каже, че ако аз нямам някакви претенции към него – искат всички да си работят, защото това са човешки съдби, много хора. Това не са детски игри – днес така, утре иначе", каза още Борисов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай