Представиха кандидатите за кметове на ГЕРБ за общините във В. Търново

Представиха кандидатите за кметове на ГЕРБ за общините във В. Търново | StandartNews.com

Настоящият кмет на Община Велико Търново инж. Даниел Панов, който е и областен координатор на ГЕРБ, ще се бори за поста и за следващия мандат. Това стана ясно днес, след като председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов представи официално кандидатите за кметове от партията за общините в област Велико Търново.

Кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ за Община Горна Оряховица е Добромир Добрев, който е кмет на града и в момента. За Община Златарица кандидат е Стефан Бранзелов. В Община Елена за поста ще се кандидатира отново сегашният кмет Дилян Млъзев, в чиито мандат бяха отпуснати средства за изграждане на котелното в училището в града. За Община Лясковец кандидат е настоящият кмет - Ивелина Гецова, която помогна за решението на проблема с изплащане на заплати на работниците в един от военните заводи в региона, информира Фокус.

За постовете в останалите общини кандидатите са - за Община Павликени - Мирослав Маринов, за Община Полски Тръмбеш – д-р Емил Енчев, Общински съветник, Община Свищов – д-р Кристиян Кирилов, ветеринарен лекар, Община Стражица, настоящият кмет - Детелина Борисова, община Сухиндол Димитър Гърбов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай