Пред Апостола: Радев даде залп за партия

Стъпва на структурите на комитет "Васил Левски", бърза заради Слави

Пред Апостола: Радев даде залп за партия | StandartNews.com
  • Стъпва на структурите на комитет "Васил Левски", бърза заради Слави

Учредителен залп за партия даде президентът Румен Радев с участието си в шествието за поднасяне на цветя пред паметника на Апостола на свободата, организирано от общобългарския комитет "Васил Левски". Това разчетоха политолози в поведението на държавния глава, който не се посвени да си прави селфита с шефа на комитета Васил Василев и то на фона на портретите на Левски. След скандала с опита да бъде покрит конфликтът на интереси на Десислава Радева, рейтингът на президента пада, принуден е да избърза с проекта си, коментираха соцдепутати. Те припомниха, че общобългарският комитет има подразделения в цялата страна и заявиха, че те вече работят за Радев.

ВИЖ ОЩЕ: Радев шоу пред Апостола

В негова услуга били поставени и тракийските дружества, оглавяване от шефа на ПГ на БСП по времето на Виденов Красимир Премянов. В партийната завера участвали и противници на кабинета "Борисов" като протестърското НПО "Боец" и партия "Възраждане" на Костадин Костадинов.

Радев бил принуден да бърза и заради новата партия на Слави Трифонов "Има такъв народ", в която виждал пряка конкуренция. Дългия вече започна да атакува президента. "Той много удобно влиза в битки, когато го касаят него, а когато касаят БСП, става мил и тих. В личен план това не ми харесва", възмути се Дългия. И упрекна Радев, че не е наложил вето върху осемте лева партийна субсидия, приети по предложение на БСП.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай