Политическият шах продължава. Нова партия в парламента, ДПС оптимисти

Разговорите продължават, каза Кирил Петков

Политическият шах продължава. Нова партия в парламента, ДПС оптимисти | StandartNews.com

Политическият шах в парламента за новото правителство начело с Мария Габриел продължава. Нова партия се чака днес, стана ясно от изявленията на водещи фигури от парламентарните групи.

Скандалът трещи! ДАНС с ответен удар към Кирил Петков

Преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ вероятно ще продължат и днес.

"Дискусиите продължават, благодаря ви", бяха кратките думи на Кирил Петков.

Тома Биков направи горещо разкритие за кабинета

За да има преговори, са нужни поне двамина - с един не става, коментира Тома Биков и заяви, че според него Асен Василев не трябва да присъства на разговорите.

ДПС чака преговарящите групи на двете големи партии да се разберат, посочи депутатът Хамид Хамид. Надяваме се да разберат, нямаме нужда от нови избори в момента. Аз съм оптимист, че ще има правителство - дано да е с първия мандат, каза Хамид.

ПП-ДБ поема по нов път! Ивайло Мирчев разкри интригата

Не е добре за страната да има избори, заяви Ивайло Мирчев от ДБ и добави, че ще коментират, "когато има какво да се коментира".

Даниел Лорер се нахвърли яростно на ГЕРБ, причината

Депутатът от ПП-ДБ Даниел Лорер потвърди позицията си от вчера:

"Много се надявам на политическа мъдрост, защото бъдещето на България е по-важно от всички ни. Още вчера коментирах въпроса с подаването на кабинет, който не е съгласуван с половината министри в него. Това касае бъдещето на България и ясно казах нашето мнение, че няма как да подкрепим кандидат за премиер, който подава кабинет, който не иска да работи по този начин. Настояваме да има кабинет, който може да работи за България".

От БСП не искат да гадаят по темата.  Питайте колегите, както виждате, всичко е неясно, неуточнено и нестабилно", каза Георги Свиленски.

Според "Има такъв народ" най-оптимистичният вариант е да се отиде на избори. Тоест по-полезното за страната е да отидем на избори, но не знам дали ще се случи. Както виждате, нямат проблем да се замерват с гнусни неща и после да го приемат за нормално и да се прегръщат отново, каза Тошко Йорданов.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай