Поли Карастоянова: Надявам се Симеонов да премисли

Поли Карастоянова: Надявам се Симеонов да премисли | StandartNews.com

Валери Симеонов не е водил предварително разговор с мен. Изказването му беше емоционална реакция. Надявам се той да преосмисли предложението си и националните приоритети да надделеят в този момент. Това заяви Полина Карастоянова ден, след като председателят на парламентарната група на ПФ Валери Симеонов обяви, че ще предложи да бъде изключена. Тя благодари за подкрепата от страна на Красимир Каракачанов и ВМРО.

"Аз отново бих била вносител на предложението за промени в акцизите и данъчните складове, което бе повод за искането за изключването ми, защото е добре аргументирано", подчерта Карастоянова. Освен това в групата решили всеки да гласува по съвест. Тя бе категорична, че не е направила нищо, което да е в разрез с правилника на Народното събрание.

"Когато има тенденция за намаляване на подкрепата, това очевидно се отнася до начина и средствата, с които се води една политика. Търсят се други поводи, за да се компенсират такива резултати", подчерта Карастоянова. "И ще ни се вдигне подкрепата, като я атакуваме, няма логика", репликира я Симеонов. И в типичния си безцеремонен стил раздаде квалификации - посъветва Карастоянова да седне до Ана Баракова и Георги Кадиев, а Каракачанов "да не дава оценки на батко си, понеже е по-малък". В кулоарите пък разменяше заядливи реплики с депутатите от ВМРО.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай