Плевнелиев обсъди стабилността в страната с ДПС

Плевнелиев обсъди стабилността в страната с ДПС | StandartNews.com

Подобни обрати и противоречиви сигнали не дават добра картина и не оставят добър вкус относно синхронът в мнозинството и вземането на решения, не оставят в обществото усещането за стабилност в управлението. Това заяви съпредседателят на ДПС Четин Казак по повод избора на нов състав на КЗК. Призоваваме всички фактори от правителството да променят поведението си, допълни той след среща с президента Росен Плевнелиев в рамките на месеца на политическите консултации. Два са били основните акценти в разговора между тях - за стабилността и сигурността в страната, включително политическата. Втората тема е за нуждата от развитието на малкия, средния и семеен бизнес и в частност земеделието.

Изключително доволни сме, че президентът се съгласи с нашата теза, че това трябва да е акцент в управлението, посочи другият съпредседател Мустафа Карадайъ. "Ние сме доказали, че сме конструктивна опозиция и по важни теми винаги сме давали пример за намиране на добри решения", допълни той.

В срещата участваха тримата съпредседатели Четин Казак, Рушен Риза и Мустафа Карадайъ, както и зам.-председателят на партията и на Народното събрание Алиосман Имамов и зам.-председателят на парламентарната група Ферихан Ахмедова. В разговорите взе участие и външият министър Даниел Митов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай