Плевнелиев стресна народа! Каза на кого ще се поклони

Сложна прогноза на бившия държавен глава

Плевнелиев стресна народа! Каза на кого ще се поклони | StandartNews.com

Президентът на страната през периода 2012-2017 година Росен Плевнелиев направи тревожен коментар за страната и международната обстановка.

"България трябва да има план за много трудни и тежки времена, които се задават, а политиците да имат план за държавата. Докато отношенията между Бойко Борисов, Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов е някаква форма на сътрудничество и в момента няма диалог, ситуацията е взривоопасна и може да има непредсказуеми последици", каза той.

„Повече от ясно е, че разликите са огромни, напрежението е голямо. Няма да можем да подобрим личностните отношения между тези лидери. Освен това се допуснаха и много грешки. България не заслужава да изпадне в една нова фаза на нестабилност. Тази власт е споделена. Всички трябва да направят една крачка назад, защото идват много трудни времена за България. Този прозорец на възможност ще се затвори, а партийният егоизъм и излишното биткаджийство могат да го затворят още другата седмица”, предупреди Плевнелиев.

Победата не е ако един политик победи друг, победата е за България, изтъкна президентът на България в периода 2012-2017 г.

„Представете си сериозната опасност, че Тръмп дойде отново на власт. Първото нещо, което ще направи е да каже, че това не е неговата война, а на Европа. Това поставя дилема пред европейците. Путин ще се почувства окрилен, България ще бъде раздробена. Ако Тръмп дойде на власт ще се създадат условия за изолация”, описа мрачното бъдеще Росен Плевнелиев.

Той коментира и трагичната смърт на Алексей Навални. „Това беше личното решение на един герой. Той знаеше какво се случва с всички опозиционни лидери в Русия. Той знаеше, че това ще му се случи, но искаше да даде пример”.

„През следващите седмици се решава съдбата на България. Дали ще влезем в Еврозоната или ще останем в периферията е наш избор. Много неща могат да се счупят в следващите две седмици, ако нямаме отговорно лидерство. Лично ще се поклоня на политикът, който ни вкара в еврозоната”, зарече се Плевнелиев.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Пенка
преди 1 месец

Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт---- http://gg.gg/ketoexpo

Откажи
gostin
преди 1 месец

ей таЯ КРЕАТУРА Е ОБЕКТИВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА АНТИ българТЕ, ДНЕШНИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ НА БИВШИ КОМУНЯГИ /НЕ КОМУНИСТИ/// ПЕБОЯДИСАНИ натовци. ТОЯ БЪЛГАРОМРАЗЕЦ, ПЛАТЕН ЦР-УЧНИК И СОРОСОИД, ПОРЕДЕН ТЪПАК, КОЙТО БОЙКО ПРОБУТА ЗА ...../неудобство изпитам/. ПОМНИТЕ ЛИ БАЙ ГАНЬОВСКОТО ИЗЦЕПВАНЕ " ЧЕ МАГАРЕ ДА ПРЕДЛОЖА ........" И ГИ ПРЕДЛАГАШЕ????? ЗА ТОВА ПОНЕ СРАМ ТРЯБВА ДА ИМА И ПОСИПВАНЕС ПЕПЕЛ НА тиквата????

Откажи