Пламен Нунев и кметовете на Русе, Иваново и Ценово подкрепиха Славов

Пламен Нунев и кметовете на Русе, Иваново и Ценово подкрепиха Славов | StandartNews.com

Народният представител от ГЕРБ– Русе Пламен Нунев, както и избраните за нов пореден мандат кметове на общините Русе, Иваново и Ценово Пламен Стоилов, Георги Миланов и д-р Петър Петров дадоха своята категорична подкрепа за Димитър Славов в Бяла. Кандидатът на ГЕРБ за Община Бяла Димитър Славов води убедително след първия тур на местните избори с получени над 4000 гласа срещу близо два пъти по – малко на своя пряк съперник от левицата.

Подкрепете с номер 3 в интегралната бюлетина Димитър Славов за видими резултати в Община Бяла, призова Пламен Нунев. „На 1-ви ноември отделете време и гласувайте, за да се случи промяната. Доброто и сигурно бъдеще на Община Бяла е във вашите ръце", категоричен бе Нунев.

„Тук съм, за да подкрепя този голям екип от вече избрани общински съветници и бъдещия кмет на ГЕРБ, който има за приоритет развитието на малките населени места и подобряване условията на живот в тях", сподели Пламен Стоилов.

Бъдете убедени, че аз и колегите ми ще продължим да полагаме усилия, за да се реализират проекти в интерес на местната общност, каза Георги Миланов. Нека заедно поемем във вярната посока с доказаните професионалисти и по – добрите в управлението, подчерта Петър Петров.

„Поемам конкретни ангажименти за балансирано развитие на всички села и град Бяла чрез предизборната си програма и гарантирам, че са изпълними, отбеляза кандидатът Димитър Славов. Винаги сме доказвали, че когато сме заедно, вървим напред и нещата се случват, добави той. Чака ни много работа. Нека да победим категорично, за да започнем веднага да градим", обърна се към своите съграждани Димитър Славов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай