Петков втрещи всички! Гордее се със скандала "Корал"

Кара се на избирателите, поставя условия на ГЕРБ

Петков втрещи всички! Гордее се със скандала "Корал" | StandartNews.com

Съпредседателят на „Продължаваме промяната” Кирил Петков проговори за аферата „Корал” и втрещи всички заявявайки, че се гордее със скандала. "Аз съм горд от този случай. Вече 3 години съм в политиката”, обяви Петков в интервю за Нова тв.

ВИЖ ОЩЕ: На старта на изборите: Огромни вълни давят "Промяната"

Припомняме, че шефът на сдружение "Да запазим Корал" Атанас Русев разкри как Петков, Лена Бориславова и Никола Минчев са замесени във фалшифициране на подписи на членове на НПО-то, за да стане Петков служебен министър на икономиката.

„Когато ДАНС работи да се измисли скандал, когато цялата държава работи за поредния скандал и единственото е, че преди 3 години съм излязъл от организация с нула лева, това е гордост за мен", опита Петков да се оправдае. Той така и не отрече стореното.

"Няма да дам лукса да чуят нашата защитна тези, която е много истинска и много вярна. Ще я чуят, когато повдигнат обвинения”, обяви Петков.

„3 години в политиката и единственото, което може да измислят, е как съм излязъл от организация с нула лева. Това е стандарт, който всеки политик трябва да постигне", добави Петков.

Той взе да се кара на онези 7% от избирателите, които са се отказали от ПП-ДБ. И независимо, че социолозите дават огромен спад в резултатите на коалицията, Петков продължи да поставя условия на ГЕРБ за бъдещо управление. Време е те да се съобразят с нас, обяви Кирил Петков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
давос
преди 1 седмица

Малее,мале луд и без да го връзват !!!!!

Откажи
Мнение
преди 1 седмица

Скандал Няма! Това не е дружество с пари, не е откраднал Нищо! Кирил Петков се е борел за една гола кауза!

Откажи