Персонална отговорност в политиката иска Николай Цонев

Персонална отговорност в политиката иска Николай Цонев | StandartNews.com

Велико Търново. В първия ден от страстната седмица Николай Цонев, председател на “Нова алтернатива” се срещна със симпатизанти от Велико Търново и региона. Цонев посети Свищов, Горна Оряховица и Велико Търново, където представи листата на партията, чийто водач е юристът Людмил Атев.

“Всеки един от нас в „Нова алтернатива” е готов да носи персонална отговорност в управлението. Таква трябва да очакваме и да изискваме от всички участници в политическия живот у нас. Време е българите да видят патриотизъм в делата, а не само в думите”, бе призива на Цонев към гражданите.

По думите на Цонев българите трябва да живеят в силна, а не силова държава с политика  „отдолу-нагоре“ . Той уточни, че държавата трябва да гарантира на гражданите сигурност и да ги направи съпричастни с управлението.

“Икономика на високите очаквания и реиндустриализация на страната с външни и собствени капитали, съчетана с умерена държавна подкрепа като гаранция за успешно развитие”. Това е предложението на председателя на „Нова алтернатива” Николай Цонев като изход от тежката икономическа криза в страната.

Представителите на „Нова алтернатива” положиха цветя на паметниците на Алеко Константинов, Георги Измирлиев и Стефан Стамболов.  “Тези велики личности са символи на държавността в България”, каза  Цонев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай