Партия ПРАВОТО: Трябва ли да търпим корумпираните магистрати, да се гаврят с нас?

За да не позволим повече това да се случва отново и отново, гласувайте с Бюлетина №22, ПРАВОТО

Партия ПРАВОТО: Трябва ли да търпим корумпираните магистрати, да се гаврят с нас? | StandartNews.com

С тази статия ще ви разкажем за ежедневни случаи, с които се нарушават нашите права и магистратите с решенията си са съучастници в тази несправедливост, тормоз и преследване на народа.

За този безпрецедентен случай можете да прочетете и в сайта на партия ПРАВОТО, партията на потърпевшите и онеправданите. www.pravoto.bg .

Адвокат Мария Колева - председател на партия ПРАВОТО, която е със силна гражданска позиция и силно чувство за справедливост, с години преди да се регистрира партията води битки срещу корупцията по високите етажи и съдебната система, за което е получавала доста сериозни заплахи, тормоз, преследване. Всеки ден като адвокат се бори за правото, което да се прилага еднакво към всички граждани, а не за едни за най-малката грешка да важи, а за тези от по високите етажи за милиони и милиарди, да бъдат оправдани.

Основният виновник за тази разрастваща се корупция са магистратите, съдии,прокурори, който ги оправдават и корупцията по високите етажи стигна своя връх, но когато корупцията е завладяла цялата съдебна система е вече голям проблем.

Днес ще ви разкажем, как като наследници на имот, можете да останете без имот и да платите десетки хиляди лева, делото да се води над 10 години, да се обжалва до върховния съд, над 8/осем/ районни и окръжни съдилища да си дават отводи и накрая върховните съдии отново го връщат на първата инстанция да се разглежда. Отново тези 8 /осем/ съдилища си дават отвод и отново делото започва от нулата. Така сагата ще продължи десетки години, които освен пари струва и нерви и вашият живот.

Знаете ли защо тези хора водят дела толкова години за един наследствен имот ?, защото дъщерята на една от наследниците, продала частта на другия наследник е ДЪРЖАВЕН СЪДЕБЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ при Районен съд – Козлодуй, чийто председател на съда /имаме предвид, че от миналата година е пенсионер/ е баща на Десислава Цветанчова Трифонова, депутат от ГЕРБ, която беше изпълнителен директор с 38 000 лева месечна заплата на Българска агенция за инвестиции в периода 2020г.-2021г.

Случаят е за незаконно отнемане на имот- земя на другият наследник, който към момента е над 90 години. Тази наследничка, чиято дъщеря е държавен съдебен изпълнител при РС-Козлодуй в съучастие с нотариус от гр.Козлодуй издава констативен нотариален акт и прехвърля собствеността.

След придобиването на имота по давност в нарушение на закона, същият имот е продаден на Община Козлодуй за построяване на помпена станция с Европейски средства. Този кмет от ГЕРБ, вече не е кмет, е кметицата е пак от ГЕРБ, но е най-богатия гражданин на Козлодуй. Тази помпена станция, която дали има 15-20 кв.м е неработеща, но струва 23 милиона лева. Златна да беше нямаше да струва толкова средства.

Най- лошото е, че тази несправедливост е допусната от корумпираните и продажни съдии- районен, окръжен, но най-вече ВЪРХОВЕН СЪД.

Този случай пред съда не е приключил, но със забавянето на делото се цели човека да почине и с финансовия натиск върху наследниците търсещи правата си върху наследствения имот, да се откажат.

Кой ще върне здравето, живота на тези хора ? Не трябва ли тези магистрати да понесат своята отговорност? Трябва ли да се страхуваме от тях и да продължават да тормозят народа?

До кога ще търпим този нелегитимен Инстекторат към ВСС и ВСС, които толерират и създадоха корупцията в съдебната система?

Трябва ли да продължаваме да допускаме това беззаконие и геноцид над нас?

ГОРНОТО ЗАВИСИ САМО ОТ НАС!!!

Случаят след изборите ще бъде внесен в Европейската прокуратура.

Ние от партия ПРАВОТО няма да спрем да се борим за справедливост и защита правата на гражданите от престъпниците, които трябва да понесат своята отговорност.

Ние от партия ПРАВОТО, вярваме в разума на народа, който няма да си причини, това което си причини в продължение на 32 години и особено последните 12 години.

Началото започва от изборите на 02 октомври 2022г. Господ ни дава шанс, като ни определи бюлетината №22, номер който се свързва с годината 2022г.

За да не позволим повече това да се случва отново и отново, гласувайте с Бюлетина №22, ПРАВОТО, ние сме вашето спасение, да си върнем правовата държава, справедливостта и свободата.

С Бюлетина №22, ПРАВОТО ще успеем да се преборим с тези корумпирани магистрати, които направиха от България най-корумпираната държава и беззаконието нараства с всеки един ден.

Бюлетина №22

ПРАВОТО

www.pravoto.bg тел: 0885 604 350

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай