Партия МИР влиза в битката за Ихтиман, издига желязна лейди

В следващите дни всички жители на Община Ихтиман ще могат да се срещнат и да разговарят с кандидата за кмет и всички кандидати за общински съветници

Партия МИР влиза в битката за Ихтиман, издига желязна лейди | StandartNews.com

Граждани на Ихтиман и активисти на оглавяваното от Милена Чомакова сдружение от населените места в общината се събраха в Читалище Слънце в град Ихтиман, за да обявят кандидатите си за общински съветници и кмет на община Ихтиман, подкрепени от Сдружение „За Ихтиман“ и издигнати от партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие).

„На община Ихтиман е необходима нова власт – компетентна и активна в грижата за хората, защото това е най-важната цел. Ще сме активни и ефективни, за да направим нашата община съвременен дом за всички нас. Общината не е място, чрез което да осигурим прехраната и оцеляването на себе си, роднините и близките си. Не е място, в което се вкопчваш и не искаш да напуснеш, понеже няма, какво друго да правиш", каза Милена Чомакова, кандидат за кмет на Ихтиман от Сдружение „За Ихтиман“ и партия МИР.

Тя и кандидатите за общински съветници бяха представени от проф. Камен Петров от УНСС. Гости на събитието бяха председателят на партия МИР Симеон Славчев и зам.-председателят на партията Емил Димитров-син, който е син на известния и обичан български певец. Проф. Петров представи и кандидатите за общински съветници, които са доказани експерти в професиите си: инженери, лекари, икономисти, хора със собствен бизнес, работници - утвърдени и уважавани в обществото.

Кандидатите за общински съветници от Сдружение „За Ихтиман“ и партия МИР се представиха пред жителите на Ихтиман. Това са: известният общопрактикуващ лекар д-р Димитър Лазаров, стоматологът д-р Ева Крушарска, мениджърът Мерилена Арнаудова, собственикът на малък бизнес Вирджиния Кърлева - Джина, строителния предприемач Димитър Стойнов, представителя на малкия бизнес Валентино Данчулов - Тино, известната спортистка и треньор по лека атлетика Цвета Минкина, компютърният специалист Владимир Кръстев, уважаваният във Вакарел и общината Богомил Златанов, преподавателят в Лесотехническия университет Владимир Михайлов, собственикът на малък бизнес Симона Йорданова. Настоящият кмет на с. Живково Венцислав Бонев е кандидат за кмет и в настоящите избори от Сдружение „За Ихтиман“ и партия МИР. Данаил Славчев, който освен кандидат за общински съветник ще бъде и кандидат за кмет на с. Черньово, кандидатът за кмет на с. Веринско Стефка Дамянова е в листата за общински съветници. Красимир Дамов - кандидат за кмет на с. Мирово, който също ще бъде и кандидат за общински съветник, Марианка Делчева, кандидат за кмет на с. Полянци и Бойко Стойнов, кандидат за кмет на с. Вакарел.

„Партия МИР е доказала, че залага на доказани експерти, професионалисти и граждански активисти и не случайно се превърнахме в платформата, чрез която те да влязат в политиката. Това е и нашето разбиране за правене на политика. МИР работи с широка мрежа от граждански и неправителствени организации и на предстоящите местните избори ще участваме заедно с тях и така ще покажем различен модел на правене на политика. В община Ихтиман много добре си партнираме и работим с Сдружение „За Ихтиман“ и заедно с тях ще се явим на предстоящите местни избори в общината. Кандидата за кмет г-жа Милена Чомакова и кандидатите за общински съветници на Сдружение „За Ихтиман“ са А-отборът на община Ихтиман и съм убеден в техния успех и победа, които ще донесат истинската промяна, ще внесат нова енергия в Ихтиман и най-вече ще върнат надеждата на ихтиманци“, това заяви лидерът на партия МИР Симеон Славчев пред гражданите на Ихтиман.

В следващите дни всички жители на Община Ихтиман ще могат да се срещнат и да разговарят с кандидата за кмет Милена Чомакова и всички кандидати за общински съветници от Сдружение „За Ихтиман“ и партия МИР.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай