Орешарски: Нужни са работни групи за важните въпроси

Орешарски: Нужни са работни групи за важните въпроси | StandartNews.com

София. Премиерът Пламен Орешарски заяви, че е ясна е необходимостта от това да се направят работни групи, в които да се обсъждат по-важните въпроси за обществото, които се нуждаят от решение. "В тези групи да участват представители на гражданството, на правителството и на парламента", допълни на брифинг Орешарски след срещата си с представители на инициативата „За нов обществен договор", които се обявяват в подкрепа на правителството.

На срещата участниците в инициативата предоставиха на министър-председателя новосъбрани подписи в подкрепа на управляващите.

Според премиера, с такива работни групи ще се постигне по-висока степен на съгласуваност с гражданското общество. Орешарски благодари на представителите на неправителствените организации, които му предоставиха подписи за кредит на доверие към управляващите, за активната гражданска позиция.

Министър-председателят отбеляза, че с някои от представителите се вижда периодично по време на заседанията на обществените съвети към Министерски съвет, информира още Фокус.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай