Някои депутати изобщо не знаят къде се намират

Това каза д-р Даниела Дариткова

Някои депутати изобщо не знаят къде се намират | StandartNews.com

Правим анализ на всичко, което се случи, защото трябва да отчетем и собствените си грешки, но такова Народно събрание, каквото е в момента, в целия ми 11-годиишен опит като депутат не съм виждала.

С изключително странно присъствие на народни представители, които не знаят къде се намират и какви са ангажиментите им.

Още по-странно присъствие на партии, които не могат да преценят, че вече не са на жълтите павета и не хвърлят яйца по институциите, а те самите са институция“, коментира д-р Даниела Дариткова, общински председател на ГЕРБ в Смолян.

„Притеснението, че юли месец отново ще сме на избори е огромно, защото резултатът няма да е много по-различен, а ние не можем да правим избори дотогава, докато на някой му хареса резултатът.

Всичко това ще се отрази катастрофално на държавата. Това, което можем и правим, е да се държим на нивото на най-голямата политическа сила, носила дълго време отговорност за управлението на страната. Управлението е преди всичко отговорност – който не го разбира, не му е мястото в Народното събрание“, допълни д-р Дариткова.

„Спечелихме седем от десет общини. Листата ни беше много добре структурирана. Показахме колко много сме свършили. Трудно е обаче да се търси логика, защото насреща ни бяха хора, които нищо не са вършили, не са познати, за съжаление събраха голяма подкрепа.

Резултатите при нас са добри, но не може да компенсираме големия брой загубени мандати в по-големите градове на страната“, каза областния координатор на ГЕРБ и кмет на Смолян Николай Мелемов.  

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай