Нунев: Подкрепете Димитър Славов за кмет на община Бяла

Нунев: Подкрепете Димитър Славов за кмет на община Бяла | StandartNews.com

Подкрепете с номер 3 в бюлетината Димитър Славов за кмет на община Бяла, призова народният представител от ГЕРБ– Русе Пламен Нунев при представянето на кандидатите за кмет, общински съветници и кметове на кметства в региона. Достойните кандидати на ГЕРБ са пред вас не да дават празни обещания, а да поемат конкретни ангажименти, посочи Нунев. По думите му само по този начин се укрепва взаимното доверие през годините и то се затвърждава със всеки следващ мандат.

„Стореното от Емил Георгиев и Иванка Маринова през отминалите мандати е пред очите ви и никой не може да отрече заслугите им за превръщането на Копривец и Полско Косово в по –добри места за живеене. Обновени са читалищата, създадени са нови места за отдих за възрастните, както и детски площадки", добави народният представител. Според него представителите на ГЕРБ са доказали, че са добри управленци и професионалисти, способни да работят открито и прозрачно в интерес на местната общност и да търсят начини за решаване на поставените проблеми, колкото и сложни да са те. По думите му налице е още едно доказателство за силната връзка на правителството с министър-председател Бойко Борисов с местната власт, защото с взаимна подкрепа видимите резултати са факт.
„Разчитаме на Славов, Георгиев и Маринова, както и колегите им в новия общински съвет да прилагат на практика политиката на ГЕРБ в различните сфери на обществения живот, както и да изпълнят приоритетите си за всяко кметство. Вярваме, че те ще се справят въпреки многобройните предизвикателства и им пожелаваме успех", отбеляза още Пламен Нунев.

Кандидатът за кмет на община Бяла Димитър Славов отбеляза представи основните си акценти и приоритети в управленската си програма. „Промяната е тук и сега и ГЕРБ е нейният символ. Нека този път докажем, че наистина я искаме с гласа си на 25 октомври", каза Славов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай