"Нова алтернатива": Децата са бъдещето

"Нова алтернатива": Децата са бъдещето | StandartNews.com

София. Децата са надеждата за рестарт на системата в България, категорични бяха от "Нова алтернатива". Те закриха предизборната си кампания с концерт в столичния парк "Заимов". Специално място в него бе отделено за децата.

От партията организираха игра с награди за малчуганите. Те трябваше да открият скритите в района яйца и после да ги боядисат. В крайна сметка всички получиха подаръци. За настроението на възрастните пък се грижеха младата актриса Сандра Петрова, както и известната певица и кандидат-депутат на "Нова алтернатива" Деси Добрева, която изпя няколко от хитовете си.

Атракция за малки и големи пък бяха младежите, обути с така наречените джъмпери, които подскачаха около хората и им раздаваха балони и предизборната програма на партията под формата на вестник.

От "Нова алтернатива" призоваха избирателите да не слушат старите партии от статуквото, които ги съветват да не гласуват за малки партии. Те бяха категорични, че новите партии са единственият шанс за рестарт на системата в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай