Нова версия за втечнения газ. Какво можело да се случи?

Не е възможно Донев и служебното правителство да останат на власт повече от два месеца

Нова версия за втечнения газ. Какво можело да се случи? | StandartNews.com

"Трябваха ни още само два дни, за да намерим още слотове за танкерите с втечнен газ, а служебното правителство създаде щабове за криза, която не съществува", заяви пред бТВ бившият председател на парламентарната група на „Продължаваме промяната“ Андрей Гюров.

"Според мен с още 2 дни работа на правителството при добро желание и при липса на обвързаност и зависимост, биха могли да се намерят достатъчно добри слотове и да се осигури този газ. Той е с изключително изгодна към момента цена, която беше на 30 долара. Всичко това обаче не беше довършено и сега отново сме в хипотезата, че може да имаме проблем с газовите доставки“, коментира Гюров.

Според него не е възможно Гълъб Донев и служебното правителство да останат на власт повече от два месеца. Той обясни, че има много работа, която трябва да се свърши и това може да стане само с редовно правителство.

Гюров коментира и предстоящите избори, като заяви, че е сигурен, че Лена Бориславова и Яна Балникова ще са част от „Продължаваме промяна“, независимо, че не са в депутатските листи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай