Нотариуса! Излизат имена на топ магистрати

Нищо там няма да остане скрито, каза Мирослав Иванов

Нотариуса! Излизат имена на топ магистрати | StandartNews.com

Имена на висши магистрати, свързани с показно убития Мартин Божанов Нотариуса, има амбицията да извади парламентарната комисия по случая. Това съобщи депутатът от ПП Мирослав Иванов пред бТВ.

Висши магистрати  са свързани с престъпна група за рекет и изнудване. Надявам се да станат ясни имената им. Те се съдържат в документи. Първият такъв документ е доклад на ГДБОП. Ще изискаме този доклад, да видим имената и вероятно от тях ще тръгнат други имена, каза Иванов за създадената парламентарна комисия за проверка на всички факти и обстоятелства, свързани с дейността на групата около Мартин Божанов - Нотариуса.

Надявам се да дадем отговори на всички въпроси, коментира той.

Малко преди него в сутрешния блок на бТВ депутатът от ИТН Гроздан Караджов заяви, че комисията е с цел да потули фактите под килима. Иванов отговори, че това са спекулации и не разбира поведението на Караджов.

Ако е необходимо, Асен Василев ще бъде поканен в комисията, но не смятам. Не мога да взема отношение по този въпрос. Г-н Василев не може да отговаря за всички служители в НАП, каза Мирослав Иванов.

Комисията е създадена за три месеца, ще подходим старателно. Нищо там няма да остане скрито. Ще правим стъпка по стъпка, целта на комисията е да даде трибуна. имам инструментариум да изискваме, да даваме гласност, коментира Мирослав Иванов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
тодор
преди 2 месеца

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим:--- https://do.my/bluestone

Откажи