Нинова каза кой трябва да си отреже ръката

Соцлидерът видя двуглавия Франкенщайн

Нинова каза кой трябва да си отреже ръката | StandartNews.com

Паралелната държава се прегрупира, за да възкръсне и да продължи да управлява. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на дебатите по избор на новото правителство.

ВИЖ ОЩЕ: Извънредно заседание! Радев стовари чук преди гласуването /ОБНОВЕНА/

Това прегрупиране минава и през трупове в последните дни, буквално. И всичко това е обвито в целофан и се представя като евроатлатническо правителство, продължи Нинова. Тя критикува, че евроатлантизмът на двете политически сили се свежда до превиване на гръб пред европейските партньори, оръжие за Украйна и подкрепа за джендърството.

ВИЖ ОЩЕ: Кирил Петков побърка Дончев и Митов! Реакцията /СНИМКИ/

Родихте еднорък и двуглав Франкенщайн, заяви Нинова по повод на бъдещото правителство.

Днес би трябвало поне двама джентълмени да си отрежат по една ръка - не го правете в залата, за да не окървавите парламента, излезте навън, призова Нинова.

ВИЖ ОЩЕ: Гроздан Караджов събра очите на всички. Неприличният жест

Нинова обвини ПП-ДБ и ГЕРБ, че докато са сглобявали правителството, не станало и дума за хората. Нямате управленска програма и са размятахте екселски таблици, критикува тя. И обясни, че идеята за запазване на социалните плащания означава замразяване на доходите, което означава увеличаване на бедността и неравенството.

Клехте се в името на народа и се прегрупирахте в името на мафията и оцеляването на 10-15 души, каза Нинова.

Тя разказа, че днес сутринта си направила експеримент и попитала изкуствения интелект - чат GPT, да напише реч за корупцията и мафията. Справи се чудесно роботът, написа ми 3 страници за корупцията и мафията в България, каза Нинова и цитира част от него.

Изкуственият интелект няма емоции - даваш му задачата и я изпълнява, естественият интелект има страх и опит да се прикрие, каза Нинова. И описа коалицията зад кабинета "Денков" като коалиция на страха, на имунитетите, на задкулисието, възстановяване на парелната държава, пералня на страха.

България има нужда от компромиси в трудни моменти, но обяснете какъв е този компромис, попита Нинова.

Няма да подкрепим тази коалиция и клуб на лични интереси. Ние предложихме алтернатива, защото не сме единствено партия, която критикува. Имахме вариант за истинско национално правителство, което да изведе България от кризата, допълни Нинова. И заяви, че БСП остава единствената алтернатива на това правителство.

И критикува "Възраждане", че в петък ГЕРБ са им диктували текстове за съдебната реформа в пленарната зала, а те ги предлагали. Бяхте антиваксъри, а се ваксинирахте, против еврото сте, а си дължите парите в евро, обърна се тя към "Възраждане".

Останахме единствената партия, която каквото казва преди избори, прави след избори, допълни Нинова.

Придържайте се към това, което казва изкуствения интелект, защото естественият не е много добър - допреди година бе в коалиция с тези, които днес нарича предатели, изнася оръжие за Украйна, скочи в отговор Деан Николов от "Възраждане".

Днес се извършва държавен преврат, зад който стои ЦРУ и американското посолство, заяви Николов. И призова да има КСНС.

"Не знам колко често Корнелия Нинова си говори с изкуствения интелект, но само един разговор с главния прокурор й беше достатъчен!", така Любен Дилов-син иронизира изказването на лидерката на БСП.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай