Настръхнаха срещу ПП! Какво става, ако няма кабинет

Народът беснее по мрежите

Настръхнаха срещу ПП! Какво става, ако няма кабинет | StandartNews.com

Днес вторите на изборите от ПП отново смятат да саботират съставянето на каквото и да е работещо правителство. Коалиционните им партньори от ДБ пък все още не са взели решение, освен че от сега нататък двете партии ще обявяват самостоятелно решенията, които вземат. Ето и част от коментарите по темата:

Борис Марков

Много са зелени, идея нямат в какво са се забъркали, а и от политика като цяло, не я отбират.

Условията на играта бяха ясни, вторият подкрепя първия. Борисов прие правилата, игра и ги би. Сега те нямало да подкрепят. Абсолютно никой не е изненадан, ясно беше на всички, че ще излъжат. И на американците.

Сега ще изпитат как звездите повече не им се подреждат в правилните конфигурации на небето, как милион малки неща ще се развият по негативен начин за тях, как всичко ще се обърне с главата надолу, и професионално, и в личен план, бавно и постепенно за да не могат да обвинят някой и достатъчно сигурно за да е необратим процесът. По подобен начин са приключвали стотици политически кариери, ако не хиляди, в различни страни по света. По целия свят, където американците имат интерес.

Борислав Цеков  

„Село, село - топка невидело“. Така изглежда заявката на претърпелите изборен провал Киро и Асен, че нямало да подкрепят правителство с мандат или с участието на ГЕРБ. Тях никой не ги ще, гражданите им показаза, че не ги искат във властта, ама и те да кажели, че не искат. Смях.

Карина Карайотова 

ПП няма да подкрепят кабинет на ГЕРБ!

Започва циркът! Дупе да ни е яко!

Милена Фучеджиева

Теория на констипацията.

ПП отказват коалиция с ГЕРБ, наесен нови избори, появява се бъдещата партия на Румен Радев и се коалира с ПП. ДБ би или не би участвала в такъв сценарий? Всичко в името на борбата с корупцията.

Ничий евроатлантизъм не е сигурен до доказване на обратното.

Стефан Ташев

Киро и Кокора наистина не знаят къде се намират. Единият се зъби, а другият говори за честни избори. Ами изборите минаха. Спрете с тези пици с кристали, бе..Ще ви изгорят мозъците накрая, ако въобще ги имате.

Цветанка Андреева

След отказа на Кирил Петков и Асен Василев за коалиционен кабинет, не знам дали есента ще видят кметове на ПП, но вероятността да участват някога отново в българско правителство е нищожна.

ПП повече няма да спечелят парламентарни избори. Пред тях сега е въпросът - дали ще оцелеят в политиката?

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай