Вторник,

Напрежение. Слави отвърна на Лена

От: Агенция Стандарт -
1997
Напрежение. Слави отвърна на Лена
A
A
A

Слави Трифонов отвърна на изказването на Лена Бориславова, че дава сценаристите му на съд. Лидерът на ИТН публикува пост във Фейсбук.

ВИЖ ОЩЕ: Лена с ответен удар срещу сценаристите на Слави

"Влизам днес в офиса, сядам и гледам до мен само подсъдими и бъдещи пандизчии. Сценаристите ги съди Лена Бориславова заради песничката за „Кака Лена“. Тошко Йорданов го съди Асен Василев заради откраднатия софтуер. А мен ме съди Настимир Ананиев, но не знам точно за какво. Погледнах в очите другите подсъдими, видях тяхната болка, и често казано дори на мен ми стана малко мъчно", пише Слави.

"Казах си: „Гледай, какво нещо е – логиката подсказва, че чувствителни трябва да сме ние, все пак ние идваме от творчеството и изкуството, а рожбите на икономическите университети трябва да са корави и финансови акули, а то обратното…“ Пих по едно кафе с колегите и им казах: „Дайте да се разходим в парка.“ Те казаха: „Защо, Слави” А аз казах: „Защото може да ни е за последно!“, допълни Трифонов.

"И сега ще цитирам текста на единия от подсъдимите, песента, в която се пее: „Ние сме лошите в страшния филм.“ А в припева думите са, като че ли, точно за нежните и чувствителни души от "Продължаваме Промяната". В припева се пее: „Изпратете ни без плач момичета, забравете даже наш'те имена. Копелета гадни бяхме всичките, ала така ни обичахте!“, заключи лидерът на ИТН.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com