Събота,

Нападнаха жестоко Борисов! Коя е причината

От: Редактор -
5717
Нападнаха жестоко Борисов! Коя е причината
A
A
A

Корупцията в България започна да се нарича пандемична и ендемична, т.е. характерна за тези географски ширини и тази политическа система. За да има някаква конвенгерция между партиите, трябва да има решения, положени на определени принципи. За да има евроатлантизъм, трябва да има наказания за крадците. 

Това коментира пред Нова нюз Методи Андреев. 

Значи до оня ден, айде до преди година - година и половина Бойко Борисов се явяваше много често с Влади Горанов, той даже им беше консултант в партията. Виждахме ме го на техни семинари. Изведнъж Влади Горанов спряха да го познават. Че даже Борисов каза, че Горанов вече не е член на партията, което се оказа невярно.

Т.е. виждате, че не е нормално, когато си бил премиер и твоя финансов министър влезе в списъка на корумпираните, ти да не знаеш нищо за това. Проблемът на ГЕРБ се нарича Бойко Борисов. Не случайно начират партията шайка - защото вътре има много като Борисов.

Ако ГЕРБ направи вътрешна демонстрация против корумпираните, докато не намерят сили да бъдат модерна партия, не може да има допирни точки с новите партии, посочи той.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com