Москов: Радан защитава зеления екстремизъм

Дясното беше подменено в прехода, казва лидерът на КОД

Москов: Радан защитава зеления екстремизъм | StandartNews.com

Партия КОД - Консервативно обединение на десницата е алтернатива на проваления настоящ модел. Дясното беше подменено през прехода от либералното до невъзможност да защитава държавата. Беше излъгано да защитава глобализацията. Това заяви пред сутрешния блок на БТВ лидерът на новата партия КОД Петър Москов.

ВИЖ ОЩЕ: ДБ листата: Р. Кънев, Ст. Тафров, Албена Симеонова

Хората ще си отговорят каква е разликата между мен и Радан Кънев. Петър Москов защитава десни позиции, а Радан Кънев зеления екстремизъм. Нашите противници са БСП и ДПС, тоест партиите които наложиха либералния модел, останалите партии нямат чак такова значение. Дясното трябва да се противопоставя срещу десния екстремизъм, коментира още Москов. Той отново посочи, че ГЕРБ е партия без идеология, нямат ясни цели и как да ги постигат. Когато е бил министър в правителството на Борисов е представлявал Реформаторския блок и е изпълнявал споразумение между ГЕРБ и РБ.

Преди 10 години ГЕРБ може би щеше да ми харесва, но не и днес.

Ние създаваме КОД като алтернатива на целия либерален модел на демокрацията. От съществуващите десни партии няма такава, която да защитава консервативните ценности, обобщи Москов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай