Млади социалисти слушаха Нидал Алгафари във Велико Търново

Млади социалисти слушаха Нидал Алгафари във Велико Търново | StandartNews.com

Политологът Боян Балев прогнозира изборен резултат, който ще смае всички

Велико Търново. Млади социалисти от областите Велико Търново, Пловдив, Русе, Габрово и Стара Загора участваха във Велико Търново в семинар на тема „Човекът. Политикът. Пресечна точка". Иницативата се организира от Младежкото обединение на БСП с подкрепата на фондация „Фридрих Еберт"-България. Политическият ПР Нидал Алгафари, политологът Боян Балев и лидерът на Младежкото обединение Вероника Делибалтова разговаряха с над 50 младежи.

„Малко са младежките организации в страната, които имат каузи и капацитет да ги преследват", каза Вероника Делибалтова и подчерта, че в условията на срив на демокрацията и 50% от населението, което живее в бедност, за младежите е изключително важно да не губят социалната си насоченост. Тя представи пред присъстващите и изводите от дискусията по време на Националния съвет на БСП. „Всички трябва да сте лидери по места. Вие трябва да движите политиките. И тогава няма да се налага да слушате никого и няма да чакате да ви спуснат отгоре какв да направите", призова Боян Балев.

Той прогнозира изборен резултат, който ще смае всички. Нидал Алгафари пък подчерта значението на младежката организация, която трябва да изгражда кадрите, а не само да се гледа на младите хора като доброволци в предизборните кампании. ПР-експертът призова за положитело отношение в предстоящата кампания. "Хората очакват положителност, доброта; време сборно, а не разделно", каза той.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай