Митрофанова се превъзбуди! Какви били българите

Реши да дава мащабни оценки

Митрофанова се превъзбуди! Какви били българите | StandartNews.com

"Ако говорим за политически отношения и следващите избори, то не очакваме нищо интересно и нищо принципно ново от тези избори. Не мисля, че в момента отношенията ще се променят драстично. Всичко ще зависи от това какво ще се случи на бойните полета". Това каза в интервю за ТАСС руският посланик у нас Елеонора Митрофанова..

"Бих казала, че българите все пак е русофилски народ. Не харесвам думата "русофили", но въпреки това българите са хора, които имат много добро и грижливо отношение към Руската Федерация.

Затова не е изненадващо, че имаше протести за премахване на санкциите, срещу закриването на руските телевизионни канали.

Оксиморонът, който се изрече в Европейския съюз - че забраната на руските медии е борба за свободата на слово - всеки нормален човек разбира, че това е поредната глупост.

Затова тук се проведе доста голяма демонстрация. Друг е въпросът, че не смятам, че ще има някаква промяна. Виждаме, че в Европа хората изискват едно нещо, а политическият елит прави каквото му се каже отвън", добави още тя.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай