Мирослав Найденов: Ще има още люспи от ГЕРБ

Мирослав Найденов: Ще има още люспи от ГЕРБ | StandartNews.com

Монтана. От ГЕРБ ще има още люспи, ситуацията е такава, че няма как да не се отцепят още хора. Това заяви в събота вечер в Монтана Мирослав Найденов, един от създателите на новата партия БАСТА, в която се включиха бивши членове на ГЕРБ.

Как мислите, Борисов се оттегли заради операцията си, а човек с 3 досъдебни дела – Цветанов, коли и беси в партията? Смениха Фидосова с Караянчева и това какво промени, попита той. Тя може да е по-хубава от Фидосова, но не е по-умна, каза още Найденов.

Според него, много от членовете на парламентарната група на ГЕРБ биха я напуснали, но в момента хоризонтът на този парламент е не ясен. Ако знаят, че той ще продължи да работи, те си тръгват. Но протестите създават тази неяснота и това ги спира. Все пак, всички се надяват, че ще влезат и в следващите листи. Много обаче си дават ясна сметка, че в бъдещия парламент ГЕРБ няма да има същата бройка депутати.

Мирослав Найденов бе в Монтана за откриването на офис на партията си, чията регистрация до Коледа ще стане факт. Заедно с него бяха и ветераните Емил Димитров и Павел Димитров. С партията си искаме най-напред да измием срама от политиката, а след това да работим за България, обявиха те.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай